Bodil energi nordea

Tilskud til varmepumpe » Se dine muligheder | Nordea

Bodil Energi er en full-service energirenoveringsplatform, som Nordea samarbejder med. Bodil Energi har installatører med over +10 års erfaring med varmepumper.

I dag kan du som husejer få et tilskud, når du udskifter en ældre varmekilde til en varmepumpe. Læs om dine muligheder for finansiering og tilskud her »

Bliv ringet op af Bodil Energi – Nordea

Bliv ringet op af Bodil | Nordea

Oplysningerne videregives med henblik på, at Bodil Energi kan kontakte mig og tilbyde deres bistand i forbindelse med udskiftning af varmekilde.

At skifte sit gamle fyr ud med en ny varmepumpe kan være svært. Men det behøver det ikke at være. Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Bodil Energi – Energirenover dit hjem – Spar penge og CO2

Bodil Energi tilbyder energirådgivning indenfor renovering af boliger. Vi installerer varmepumper, solceller, isolering og elbilsladestandere.

Kontakt – Bodil Energi

Hvordan vil du starte? · Snak med en energirådgiver · Beregn dit potentiale med varmepumpe · hej@bodilenergi.dk · + 45 71 74 18 41.

Nordea vil kickstarte husejernes grønne omstilling

Nordea vil kickstarte husejernes grønne omstilling | Nordea

16. okt. 2020 — Et nyt samarbejde mellem Nordea og den nystartede virksomhed Bodil Energi skal hjælpe danske husejere med at skifte til en energivenlig …

Et nyt samarbejde mellem Nordea og den nystartede virksomhed Bodil Energi skal hjælpe danske husejere med at skifte til en energivenlig varmepumpe og dermed få taget hul på energirenoveringen i de danske hjem.

Webinar om varmepumper, finansiering og energitilskud

… 21 Posts – See Instagram photos and videos from Bodil Energi (@bodilenergi) … Sammen med vores samarbejdspartner Nordea, kan vi hjælpe dig.

Bodil Energi (@bodilenergi) • Instagram photos and videos

med at skifte varmekilde til en energivenlig varmepumpe. Besøg Nordea og Bodil Energi på Ringsted Messen den 12.-13. marts 2022.

Bodil | Copenhagen – Facebook

Med den digitale energiberegner hos Bodil Energi kan du hurtigt se, hvor mange penge du kan spare ved at skifte fra gasfyr, oliefyr eller pillefyr til …

Skift til varmepumpe og få billigere varme – Norlys

Varmepumper og solceller buldrer derudad | Nordea Invest

30. nov. 2022 — Nordea samarbejder med Bodil Energi, der rådgiver om energirenovering. Få fx svar på hvilken varmepumpe der passer bedst til dit behov og …

Efterspørgslen på luft til vand-varmepumper og solcelleanlæg er så stor, at det er svært for private at få et tilbud. Virksomheder har lange ventelister og har svært ved at skaffe varmepumper samt invertere og batterier til solcelleanlæg. Store markanlæg med solceller overhaler private taganlæg.

Keywords: bodil energi nordea